Meer updates!

 

Het is coronatijd. Dus tijd om te laten zien hoe we bij ScoutFM de zaken achter de schermen regelen! We laten je zien hoe ons team de thuis studio heeft en welke techniek we allemaal gebruiken.

Altijd al eens willen weten hoe Joost zijn verzoekjes binnen krijgt als jij het formulier heb ingevuld? Hoe kan dat eigenlijk dat je Iljan en Jochem hoort alsof ze naast elkaar zitten maar dat in werkelijkheid helemaal niet zo is?

Wat gebruiken we allemaal voor apparaten om bij jou in de huiskamer het beste geluid te brengen? Hoe maak je radio met minimale apparatuur en zo goedkoop mogelijk?

Binnenkort komen hier de thuis studio’s allemaal voorbij en vragen we iedereen het hemd van het lijf! Bijvoorbeeld hoe Iljan zijn volledige vakantiegeld in een thuis studio heeft gestoken, Joost alles via midi aanstuurt en er DJ’s zijn die ook lekker bijklussen bij andere radiostations.

Binnenkort meer!